34752 No:36/1-6 İSTANBUL Merkez Adres
Haftaiçi: 09:00-18:00
(216)-469-7420 Çağrı Merkezi
TR

TR

EN

EN

Remta İnşaat Hakkında

Bizi bir arada tutan ortak inancımızı ve yıllara dayanan dostluğumuzu, farklı sektörlerde elde ettiğimiz bireysel başarılarımız, deneyimlerimiz ve gücümüz ile birleştirerek ortaklık yapımızı oluşturduk. Yola çıkarken bizi heyecanlandıran ve manevi doyum veren ortak motivasyonumuz ise bizden sonraki nesillere gururla emanet edeceğimiz köklü bir şirket oluşturmak ve değerli işlere imza atmak oldu.
İstiyoruz ki geliştirdiğimiz projeler ve sunduğumuz hizmetler özgün, dikkat çekici ve izlenebilir olsun. REMTA İnşaat olarak iddialı ve emin adımlarla büyümek için kurumsallaşmaya ve sürekli gelişmeye inanıyoruz. Bu nedenle bizi biz yapan değerlerimiz ve vizyonumuz ışığında, özveri ve sabırla hedeflerimize ulaşmak için çalışıyor ve hızla yol alıyoruz.

VİZYONUMUZ

Fonksiyonel mimari yaklaşımıyla gelecekteki yaşam ihtiyaçlarına çözüm sunan, hem müşterilerine hem de paydaşlarına kazandıran, alanında öncü bir marka olmak.

MİSYONUMUZ

Yatırım potansiyellerini gören, fırsatları işe dönüştüren, fonksiyonel projelerle yaşama değer katan, müşterilerinin ve paydaşlarının mutluluğunu önemseyen, işimizde iddialı bir inşaat firmasıyız.

İlkelerimiz

Çalışma ilkelerimiz nasıl iş yaptığımızı tanımlar. Düşüncemizi, eylemlerimizi, süreçlerimizi ve karşılaştırma ölçütlerimizi yönlendirirler. Bu bağlamda odak noktamız ilkelerimiz ve ilkelerimiz doğrultusunda ürettiğimiz projelerimizdir.

Finansal

Güçlü bir bilanço ve yeterli sermaye erişimi, projelerin yürütülmesini finansa etmesine ve teminat sahiplerine kaliteli kazançlar sağlar.

Sağlık ve Güvenlik

Herkesin her gün evine, ailesine, arkadaşlarına ve sevdiklerine güvenle dönme hakkı vardır. Çalışanlarımızın, taşeronlarımızın ve sahalarımızda etkileşimde bulunan herkesin sağlığına ve güvenliğine dikkat ediyoruz.

Sürdürülebilirlik

Remta İnşaat çevresel, sosyal ve ekonomik sonuçlara önem verme konusunda kaliteli bir geçmişse sahiptir. Yaklaşımımızı geliştirmeye, küresel trendlere ayak uydurmaya ve bu düşünceyi iş stratejimize entegre etmeye devam etmemiz çok önemli.

Sürekli destek

Yüksek kaliteli yapı ve konutlar sunarak ilişkilerimize uyumlu bir yaklaşım benimsiyoruz.

Kamu Politikası

Tüm yönetmeliklere uygun yapılar inşaa eder ve bu politikaları uygularız.

Liderlik

Değer sütunlarımız, ergonomik bir yapılaşma sunma, inşaa etme, teslim etme ve yönetme yeteneğimizi geliştirir.

İçerenköy Mah. Prof.Dr.Necmettin Erbakan Cad. Rem İş Merkezi No:36/1
Pazartesi - Cumartesi: 09:00-18:00
Kuruluş © 2002 Tasarım Deeper Core